AWARD

Onze gouden medaille

 

Overwinning met gouden medaille op The European Beer Challenge 2024

Londen, Verenigd Koninkrijk 13 maart 2024 – In een indrukwekkende showcase tijdens The European Beer Challenge 2024 heeft Beetles Beer, een opvallende brouwer die bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit, de gouden medaille gewonnen.

Award

Vol trots ontvingen wij op 13 maart 2024, tijdens The European Beer Challenge in Londen, een gouden medaille voor ons Beetles Beer. Door deze toekenning mag Beetles Beer zich rekenen tot de elite, naast andere prestigieuze winnaars als Alken-Maes, Bira 91 en The Hofmeister Brewing Company.

‘De recente onderscheiding van Beetles Beer tijdens de European Beer Challenge 2024 spreekt boekdelen over ons streven naar uitmuntendheid’, aldus Willem Lieberwirth. ‘Erkend worden door zulke gewaardeerde juryleden, bekend om hun strenge normen, is echt een eer. Deze erkenning is een bewijs van de kwaliteit van ons bier en de gepassioneerde inspanningen van ons team’.

De wedstrijd, die werd gehouden in de schaduw van de majestueuze London Eye, werd o.a. bijgewoond door senior vertegenwoordigers van Gordon Ramsay. De European Beer Challenge Gold Medal viert niet alleen hun niet-aflatende inzet voor uitmuntend brouwen, maar benadrukt ook dat hun bieren favoriet zijn onder liefhebbers over de hele wereld.

Proost op Beetles Beer, en proost op een uitzonderlijke bijdrage aan de bierindustrie!

Onze bronzen medaille

 

Beetles Beer behaalt Bronzen Medaille op World Beer Awards 2024

Met trots delen we mee dat onze Beetles Beer Novel Blond een bronzen medaille heeft gewonnen op de World Beer Awards 2024. Deze internationale competitie selecteert de beste bieren ter wereld, en we zijn verheugd dat onze Novel Blond de jury heeft weten te overtuigen.

Award

De World Beer Awards vieren jaarlijks bierkwaliteit en zetten talentvolle brouwerijen in de schijnwerpers. Deze erkenning bevestigt ons voortdurende streven naar vakmanschap en kwaliteit.

Onze dank gaat uit naar ons toegewijde team van brouwers, die met passie werken aan het creëren van uitzonderlijke bieren. Deze bronzen medaille is een erkenning van hun inzet en onze gezamenlijke ambitie om te blijven innoveren en klanten te verrassen.

Laten we samen toosten op onze bekroonde Beetles Beer Novel Blond en op veel bijzondere momenten met Beetles Beer! Cheers!