ONZE BIEREN

“Crafted from nature, brewed with love!”

NOVEL BLOND

Een erkenning voor uitmuntendheid en bekroond met een gouden medaille tijdens de meest toonaangevende biercompetitie van Europa, de European Beer Challenge 2024 in Londen. Een bier van hoge gisting, met hergisting op fles. Een verrassend en toegankelijk blond bier, met een zacht floraal karakter en een aangenaam fruitig hoparoma.

STYLE
Belgisch Blond

SMAAK
Helder, zacht, fruitig

INSECT
Sprinkhaan

ABV
6%

NOVEL
IPA

Verfrissend IPA-bier van hoge gisting, met hergisting op fles. Het bier heeft een uitgesproken hoppig aroma met mooie toetsen van citrus en exotische vruchten. Verfrissend, smaakvol en dorstlessend, met een heerlijke licht bittere afdronk.

STYLE
Belgisch IPA

SMAAK
Fris, hoppig, citrus, exotisch

INSECT
Krekel, meelworm, sprinkhaan

ABV
6%

NOVEL TRIPEL

Goudblond bier van hoge gisting, met hergisting op fles. Het bier heeft een mooi uitgebalanceerd karakter, waarin gekarameliseerde mouten een stevige basis vormen. De koriander en gedroogde sinaasappelschil geven een fruitige en kruidige smaak. De krekel en sprinkhaan zijn toegevoegd om deze complexe tripel extra pit te geven.

STYLE
Belgisch Tripel

SMAAK
Kruidig, fruitig, stevig

INSECT
Krekel, sprinkhaan

ABV
8,5%

NOVEL STOUT

Zwart degustatiebier van hoge gisting, met hergisting op fles. De negen moutsoorten geven dit bier een zeer uitgesproken karakter waaruit smaken van chocolade, karamel en koffie voortvloeien. Het gebruik van cacaobonen en heerlijke fondant chocolade geven een harmonieuze bitterheid, die hand in hand gaat met het kruidig karakter van de krekel en meelworm.

STYLE
Belgisch Stout

SMAAK
Kruidig, chocolade, karamel, koffie

INSECT
Meelworm, krekel

ABV
9%

Voedselallergie?

Het consumeren van insecten of insectenproducten wordt afgeraden voor mensen met een allergie voor schaal- en schelpdieren en/of huisstofmijt.