OVER ONS

“In elke goed geschonken glas Beetles Beer proef je de hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap doordrenkt met een bevlogen pioniersgeest, aldus Willem Lieberwirth.”

Passie en succes

Insecten zijn het voedsel van de toekomst. Door hun snelle groei en geringe verbruik van water en voedsel bieden zij een duurzaam alternatief voor onze bestaande vleesproductie. Bovendien zijn insecten bijzonder voedzaam. Ze vormen een bron van noodzakelijke eiwitten en vitamines. Als Insectenman streef ik ernaar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met smakelijke etenswaren, waarin insecten zijn verwerkt. Dit doe ik al jaren met veel passie en succes.

 

Innovatie

Omdat ik het belangrijk vind te blijven innoveren, investeer ik voortdurend in het verbeteren en uitbreiden van mijn producten. Toen ik in 2021 kennis maakte met Beetles Beer, een Belgisch bier waarin insecten zijn verwerkt, was ik direct verkocht.

 

Beetles Beer

Na vele gesprekken met de oorspronkelijke brouwers kreeg ik in 2023 de kans om het merk Beetles Beer over te nemen. Met trots mag ik mezelf sindsdien de eigenaar noemen van het eerste en enige insectenbier in de wereld.
Inmiddels is Beetles Beer uitgegroeid tot een internationaal merk met vier verschillende ambachtelijke bieren. Naast ons, met goud bekroonde, Novel Blond hebben we nu ook een Novel IPA, een Novel Tripel en een Novel Stout. Alle bieren hebben hun eigen unieke samenstelling van insecten zoals sprinkhaan, krekel of meelworm. Laat je verrassen door de rijke smaak van onze bieren en proost met ons op een duurzame toekomst.